Umeå

Haft tre galna dagar i umeå på två veckor! Först lördag när brännbollsyran var. 
Sen åkte vi på 5ive krogen för att det var studenten i övik och Stor upträde där. Sovde på Scandic, hade "efterfest" haha. Åkte sen onsdagen därefter tillbaka till 5ive då dem hade studentskiva och jävlar vilket folk. Älskar folket i umeå och deras krog!
 

sköna sommarlov

Allting händer av en anledning, ångra aldrig något du gjort eftersom just då var de precis de du ville. Men viktigast är att du står för de du gör och tar dina konsekvenser. Livet är enkelt men folk gör det komplicerat. Sanningen är att du vet inte vad som händer imorgon. Livet är en galen tur och inget är självklart. Och i tre ord kan jag sammanfatta livet; det går vidare. Just när du inte tror det kan bli värre, kan de. Just när du inte tror det kan bli bättre, kan de. Alla dör men inte alla lever. Med rätt vänner klarar du vad som helst. Ha hellre en ärlig fiende än en falsk vän. Få hellre en smäll i ansiktet än en kniv i ryggen. Det är lättare att förlåta en fiende än en vän. Om det finns något att förlåta, så är det också något att fördöma. 
Du ska dansa som ingen tittar, älska som du aldrig blivit sårad, sjung som om ingen hör och lev som om himlen är på jorden.Livet är som en cykel, för att inte ramla måste du fortsätta framåt. 
 
 

*** ///// # DESIGN BY ELVIRA NYBERG # ///// # COPYRIGHT # ///// ***