Jag är på väg, men vet inte vars.


SNYGG


Gymnasiet hade nyss börjat

 

Dit ska ju jag iallafal


Fixat naglar!


right


Tack för att du står ut med mej

Ni vet då man har sånna där dagar då allt bara blir fel? Det har jag just nu, haha kan inte ens tänka klart. Vet inte riktigt vad som händer, men kan inte annat än att skratta. Haha skulle ta bussen och äntligen ta tag i gymmet, då går jag ut och ser bussen åka förbi (Y) Då gick jag in och asgarva för jag var så jävla dålig. Haha, men tar bussen nu nio till THERSE :D 
 
 

Utomlands!

 
Sitter och kikar på utomlandsresor fan vad sugen man blir!! Jävligt sugen att åka till bulgarien på Sunny beach, partyställe såklart. Eller rhodos. Lutar mot sunny beach men man vet aldrig, måste ju åka runt sommaren så att det är varmt där!

Nyår

Vi åt middag tio brudar hos sara tre rätters, eller aa typ två rätters kan man säga. Sedan drog vi vidare till Gustav och förade där i typ två timmar när vi fick skjus till en lokal där det var fest.
Sedan så skulle vi ta oss hem! Riktigt jävla äventyr kan man säga, kom hem klockan fem till husum, men väskan min med allt smink osv är kvar hos sara i stan så de känns lite jobbigt. Men gott nytt år på alla!
+ sara som var fotograf!

*** ///// # DESIGN BY ELVIRA NYBERG # ///// # COPYRIGHT # ///// ***