2011

Hittade det här i mitt utkast! Skrev det någon gång i februari tror jag. Roligt att läsa igenom så tänkte dela med mej hehe. Blev less på dom sista månaderna så där blev det inga bilder haha. Men jag kom ihåg att jag delade upp mapparna på datorn till månaderna och sen skrev jag efter det.
Januari
Jag blev kär för första gången. Åkte på ett läger som var till för att utbilda sej till ledare som kändes som jag hellre ville dö än att åka på en helg men det visade sej vara riktigt roligt! Jag hade fått rakpermanent i julklapp så jag kunde sova till halv åtta på morgonen! haha!

Februari
Solade solarium som om det var det ända man kunde göra! Köpte mina första högklackade skor, det var stort för mej! Använde dock inte dom men de är en annan sak. Salina hade sin födelsefest som över 100 pers kom på och det blev kaos men hade riktigt jävla kul då!
Mars
Jag fyllde år och hade världens bästa födelsedag! Funderade att ta självmord på franska lektionerna, var så jävla less på allt som hade med franska att göra, bara Salina som gjorde att man klarade sig igenom det! Hade mobilen full med crazy videoklipp av frida haha.
April
Började med ögonbrynspenna! Haha! Fick ta ut mopeden och det kändes som världens bästa grej, åå det vare! Hade nån busfest på degersjön.Tog mopeden till stan med frida och for till varsin kille var lyckligast i världen. Som dock inte varade länge haha. Aldrig haft så mycket ångest som efter sista april! Men tänkte att livet är för kort att ångra sig! Blev galen i ringar och köpte alla jag såg ungefär.
Maj
Piercade tungan, två gånger till och med. Skickade efter massa avslutningsklänningar men det var antingen fel klänning, eller storleken. Var helt galen för jag hade ingen aning om vad jag skulle välja för linje! Velade fram och till baka hela tiden, men gjorde det bästa valet i hela mitt liv. Hade precis börjat leva och en jävla massa skvaller kärringar som ringde och sa allt jag gjorde. Blev sjukt less och tror jag hade lösenord på bloggen då ett tag. Tycker att man inte ska bry sej om vad någon annan gör!
Juni
Gick vidare, det var ju snart sommarlov! For på klassresa till helvetet! Ingen el = ingen toa, tv, dator, musik. Men slutade ganska bra endå men vi kunde inte åkt till ett värre ställe iaf! Hade en sorglig med rolig skolavslutning! Sommarjobbade på kyrkan och kom väldigt nära Sofia nordin, vi hade sjukt kul även fast det var ett skit jobb. Firade midsommar hos mormor och morfar ute i skogen utan mobil täckning medans mina vänner var och festa :( Bodde med salle i min stuga och pendlade mellan jobbet och det var riktigt roligt! Drack hemmagjord cider av mej och salle, smakade ju såådääär.
Juli
Ååå, månaden jag gärna vill glömma, eller ta bort helt. Jag fick veta att jag kom in på frisör blev sjukt glad firade det på sommarfesten, som sög! Taggadee gatufesten men åkte fast av polisen för att jag hade en öl i väskan när jag tänkte gå in... Dom ringde mina föräldrar som inte blev glad, sociala skickade ett brev hem om jag skulle komma och samtala med dom, jag sa aldrig i livet. Var riktigt jävla besviken på mej själv. Tog bort bloggen helt också, hehe ångrar det idag. Hade en "förfest" hemma en vecka senare som spårade, det var bara vänner här, eller vet inte om jag kan kalla dom det! Men min ipod och pengar och minneskort till alla kameror och telefoner blev stulen, var helt förstörd och märkte att det var borta eftersom. Aldrig varit så jävla ledsen i hela mitt liv tror jag, inte att sakerna var borta utan att bli sviken av ens vänner. Det var verkligen ett wake up call, lärde mej att att inte lita på någon. Åkte sedan utomlands bara två dagar efter. Det behövde jag verkligen, annars hade jag nog åkt in på psyke och jag skämtar inte. Pratade mycket med mamma och hon visade att hon är världens bästa mamma! Värsta månaden i hela mitt liv vill jag säga iallafall, men ändå är det då jag har lärt mej mest! Får sota från ndom misstagen än kan jag säga.
Augusti Sommarjobbade igen direkt när jag kom hem med frida på hembygdsgården. Riktigt roligt men blev väldigt less på våfflor! Drack HB för första gången, bra grejor kan jag ju säga! haha! Chillade dom sista dagarna av lovet och var riktigt nervös att börja skolan tänkte att jag inte skulle få nåra vänner. Men det gick skit bra endå funderade på att byta linje trivdes inte men sen kom sara och då gav jag det en andra chans.
September Använde mittbena flitigt haha. Började parta ganska mycke, kanske för mycket hehe. Åkte till sollefteå och hälsade på första gången. Vi blev nollad i klassen och jag fick trycka huvudet i en blöja med chokladpudding i mitt i cafterian fyfan vad skämmigt det var!
Oktober Levde ganska mycket som det var ens sista dag i livet, hade riktigt jävla kul. Började verkligen trivas med valet av linjen. Skaffade löshår i slutet av månaden också.
November Kommer helt ärligt inte ihåg november haha, ingen speciell månad var på the club iallafall :)
December Åå december bestod nog mest med att längta till jullovet haha. Min mobil blev en spricka över hela skärmen och då fick jag en ny iphone i julklapp, LOVE. Och kunde inte avslutat det här skit året bättre! Hos olivia i sollefteå!
Utgick från albumen på datorn! Snacka om nostalgi alltså.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
*** ///// # DESIGN BY ELVIRA NYBERG # ///// # COPYRIGHT # ///// ***