fuck it


Fest!

Ska ta bussen till stan nu och sedan till Sara och fixa mej så ska vi på 18-kalas! :D


Ingen vanlig dag imorgon! Eller snarare om 1 & 45 min! Hehe


Ding, ding, ding


Barskola

¨
Det här SKA jag göra innan jag dör. När jag gått ut gymnasiet är de det första jag ska göra! (säkert inte det första, eftersom de kosta 16500kr så kanske inte de är de man vill lägga ut på precis då, men jag ska göra de!!) ;)

We used to talk everyday, and now I'm lucky if I get a simple, "Hi".


It's sad when someone you know become someone you knew..

 

 


I'm just being extra nice to someone who is extra attractiv.


I-landsproblem overhere.

Mitt hår ser inte bra ut! De behöver 112 hjälp haha. Men vet inte vad jag ska göra om jag bara ska färga tillbaka till tråkiga mörkbrunt igen eller prova nu när jag ändå har blekt halva håret?
Såhär ser det ut. Dock ser det fint ut när jag tittar på bilderna jämfört med när jag tittar i spegeln. Det är helt ofixat också det  måste jag tilläga! Borstade bara igenom det (är ju sjuk vem orkar fixa sig då? ;;)

Drömhårfärg! Haha fin bild till höger, jag vet! Slängde ihop den på photoshop paint!

One day, someone will walk into your life and make you see why it never worked out with anyone else.

Sovde 16 timmar inatt. Vaknade lite då och då, tog en alvedon. Sovde igår när jag kom hem från skolan 3 timmar. Tror inte jag har någon feber nu iaf, men är alldeles körd i huvet. Känns som en traktor kört på det!
Om en vecka fyller jag år! Galet! Jag drömde att jag fyllde 18 år, men kom sedan på att det bara var 17 :'( haha. Önsketänkande. Men 17 e inte dåligt de heller!

Torsdag; egen hårvård!

Vaknade mådde som ett as, men de va ju egen hårvård så vad skulle jag göra! Åkte till skolan och färgade utväxten, sen tänkte jag göra några ljusare slingor. Men de blev inte riktigt som tänkt! Men har inte sett det fixat, mitt hår ser alltid förjävligt ut efter man fönat de så. Men jag hoppas på det bästa, just nu ligger jag och har feber! Inte lika roligt. Känner att jag skulle ha skippat den här skoldagen så hade både mitt hår och jag mått bättre!

Words don't have power to hurt you unless the person who said them means a lot to you


Hold a true friend and don't let go, for a true friend comes once in a lifetime.


Tack, för att du förlängde mitt liv!

Ha tålamod de bästa säger hon på slutet!

Sleep is my drug. My bed is my dealer. My alarm is the cops. School is the jail.

Tror aldrig jag har gjort såhär mycket på en veckas lov! Har knappt sovit hemma! Har ätit sämst, så magen blev helt fucked up när jag käka, haha. Kunde typ äta en halv potatis. Varit i sollefteå glömde mobil laddaren?! Jag ha en iphone också som man måste ladda varje kväll. Men jag har faktiskt tagit vara på varje dag av lovet, lite för mycket kanske! Men nu går vi fyra veckor sen är det påsklov! ;D

*** ///// # DESIGN BY ELVIRA NYBERG # ///// # COPYRIGHT # ///// ***