"A wise girl knows her limits, a smart girl knows that she has none."

There are two kinds of secrets. Those who we keep from others.. And those who we hide from ourselves..

Det är så mycket ingen vet.

Jag tror på karma, det man ger får man nån gång tillbaka. Jag tror att allt som händer, händer av en anledning. Men just nu vet jag inte vad jag gjort, och jag ser inte anledningen.

Det var som ett annat liv, så förbannat fint.

Hejhopp! Vaknade med tuppen imorse även fast jag somnade vid ett! Så klev jag upp halv åtta. Ska åka och titta på Saras student!! Ska hänga två fula gosedjur på henne, hehe. Sen bli de väl fika och sådant hos henne efteråt sen bär det av till Salusand där jag har hyrt en stuga med Sofie och hennes vänner :D

Being sad with the right people is better than being happy with the wrong ones.

Färdiga. Fan va kul de är att hålla på med naglarna! De är roligare än att färga håret.

Fixar naglarna för fullt!


Lucky

Tänkte bara säga att jag offiellt har sommarlov nu!! LOVELY ♥ Men ska fira detta på fredag, men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge!
Måste färga mitt hår igen också, NOTERA! Färgen har typ gått ur sig så jag har det guldiga nu igen, fast dock inte lika mycket som innan då :D MEN VA SKA MAN GÖRA

Fastnat för zebra!

Fastnat för zebra naglar! Fett snygg! Ska försöka på mej att göra sånna i helgen (haha) kan tänka mej hur höger handen kommer se ut när jag måste måla med vänster handen ;)

Åsele marknaden!

Mange Makers ska till Åsele!!!! Och Eric Amarillo YEEEEEE, taggar ännu mer nudå! Är fan inge länge kvar nu!

Grattis sara!

Synd att jag inte kan vara i skolan nu och ge dej en bamse kram istället ligger jag här i sängen! Men du får ha den bästa födelsedagen ändå! GRATTIS Sara!

Im sorry did my back hurt you're knife?

YEeee najs! Sjuk såhär dagen innan man är ledig och alla har skit kul! Men då ligger jag och dricker te! Ont i halsen som bara den. FML. Nee men det var väl ett väldigt bra tecken från någon som vill jag bara ska vara hemma och ta det lugnt. Hoppas alla har jättekul, ne. Eller hoppas alla får en kväll dom förtjänar.

A best friend is like a four leaf clover... hard to find, and lucky to have.

Har varit vaken sen tio och städat och sen ha vi färgat Melindas mammas hår. Sen ska Melindas vänner komma och då ska vi grilla, spela kubb och drick öl. Sen drar vi ner på crusingen och kör haha :D


Even a small lie, is a lie. And if you lie to me once, I will question everything you say.

Vaknat nu två gånger i rad om att jag varit jättestressad mitt i natten och haft massa att göra? Jag måste ju va sjuk, lägg in mä. Sen så är man halv vaken och fattar ingenting. Men har lyckas att somna om när jag märkt att det är mitt i natten? Aaa, kanske till och med är stressad när jag ligger och sover. Hmmm.
Har iaf plockat bort lite i rummet för nu ska jag till stan och till Melinda sen ska vi till Sollefteå :)

*** ///// # DESIGN BY ELVIRA NYBERG # ///// # COPYRIGHT # ///// ***