Don't compare yourself to others. Compare yourself to who you were yesterday.


Vi lever skilda liv


I can blow your whistle

Galet vad tiden går sakta! Vaknade halv tio imorse också. När jag äntligen skulle ta en efterlängtad sovmorgon. Kanske man går och lägger sig nu, så det blir fredag någon jävla gång... #taggar #åsele #så ##jag #vet #inte #vad

So sexy

Nytt mobil skal! Hoppas att den håller sig sådär vit och fin efter helgen i åsele!
 

Fixat naglar!

Kom hem vid 20.00 och då kom frida och salina direkt! Fixade fridas naglar, bruden har aldrig haft så där långa naglar på hennes 17 år så det var lite ovant, haha. Men det blev jätte fint. 
 

Man blir ju ganska sugen..

Att skaffa löshår! Men har ju sån jävla knas färg nu slingor och massa också så det skulle bli svårt att veta vilken färg haha!

Känner typ så, haha. 

The little things that you miss in the past, can make you miss the most important things in the future.

Sista veckan man jobbar på kommunen, skööönt! Imorgon ska vi dra ris, det är verkligen f-ö-r-j-ä-v-l-i-g-t! Ni fattar inte! Det är nästan så man vill skippa det och förlora 450:-! Men imorgon är det sista dagen vi gör det, bra. Ska sova hos Melle imorgon och fixa Carros naglar på dagen. 
Drar till stockholm på fredag också! Fan vad skönt, bara komma iväg ett tag.

Beställt!

Beställt iphone grejor och sedan massa hårprodukter! Gjort av med halva lönen känns det som, haha. Ne men det är man värd! Blir farligt när man fått alla pengar, men vem vet jag kanske dör imorgon? Vad har jag för nytta av dom då? Längtar bara tills dom ramlar ner i brevlådan ♥

*** ///// # DESIGN BY ELVIRA NYBERG # ///// # COPYRIGHT # ///// ***