23 mars!


I don't care anymore


That akward moment when someone acts like they know your best friend better then you do.

Var hemma idag! Sett på pretty little liars nu ända sen igår. Det är så jävla spännande nu. Hoppas på att ta mej till skolan imorgon iaf, har ju sovmorgon till 9.50, + att vi slutar klockan 1! Asnajs de får man ju inte missa ;) Sen ska vi käka taco efter skolan.
åååh, så fin historia bakom den här bilden :')

everydag i'm shufflin

Helgen var helt okej! Kunde ha varit bättre och kunde varit sämre! Men nu är det iallafall söndag och jag tror jag är sjuk? Imorse kunde jag knappt svälja och huvudet känns som en bomb som snart exploderar.
Tror förkyldningen kommer från förra helgens bus, och har jag rätt så var det fan värt! I fredags firade vi iallafall salina 17 år! De är sjukt, bara 1 år tills hon är 18!
På lördagen så åkte jag till stan och var med Sara, stod och väntade på bussen över en fucking timme!!! Den hade gått sönder haha, pappa ringde och frågade vars bussen var för vi hade ju stått där hela tiden så vi kunde ju inte ha missat den. Så hon baa bussen har gått sönder dom skickar en ny inom en halvtimme! Aja, då fick vi ju åka gratis buss in till stan, haha värt. Men iaf så hämtade Sara upp mä i stan och då åkte vi till henne låg i hennes säng tills vi drog till arnäs hembygdsgård? hehe, där vare party party! Kände mig dålig redan då men nu är det värre. Aja, life's goes on and so do I.

Vad vill du? Men kom da

Hade endast två redovisningar och gympa idag! Skönt att det är bortgjort och att snart alla läxor är klara! För nu har lärarna verkligen spårat med alla läxor samtidigt! Efter skolan gymmade jag, det känns så jävla skönt efteråt! Snart är det lov aah, faaaan vad skönt om man få säga så.
Asså ska säga att det var fan as konstigt imorse klev upp 5.30 (trodde jag) så jag duschade sen tog jag på mig kläder sen när jag satt och åt frukost i lugn och ro så ringer mammas väckarklocka, hon kliver ju upp sju liksom?! Sen tittar jag på klockan då är den sju!!! Tryckte in mackjäveln i ansiktet och tog väskan å kutade till bussen, hade inte ens skorna på mej! Hur fan kan man se så fel!? Haha, var så jävla säker.


Man vill ju bara ta hem han!

Gurkan gillar semlor han!

Fettisdag!

Jaa hur många semlor har ni ätit denna vecka? Jag har ätit fyra redan! Hehe, känner att det lär slinka ner några fler innan veckan är slut (a)
Får väll träna extra på gymet nästa vecka!

 


Har så sjukt mycket i skolan nu! Killme


Jag flög!

Asså önskade att den där kvällen hade varat förevigt! Hade så jävla underbart kul!


Kan tiden gå fortare?!


The akward moment when I'm drunk and you're still ugly.

Friday 17/02-2011

I can unsult my friends, but if you do you're going down!

Ska plugga så mycket läxa jag bara kan idag så ska jag ta en riktigt välförtjänt utgång imorgon kväll!!
TAGGATAGGATAGGA!

Tittar på gamla designer jag hade på bloggen, fan vilken tid man la ner!

Ti

Always be yourself, unless you can be a unuicorn. Then always be a unicorn.


det har regnat på vägen hit

Bilderna faller från 23 augusti 2010.
2011 börjar ↓
sista är 17 september 2011

*** ///// # DESIGN BY ELVIRA NYBERG # ///// # COPYRIGHT # ///// ***