palla skolan liksom

Tittade på klockan och tänkte hmm klockan är väll typ 7, nee snart halv tio ;o haha vafan.. Sen kom jag ju på att jag kom hem åtta haha. Jag hatar att gå i skola i stan man köper ju ALLTID nånting...

Do you feel like breaking down? Do you ever feel out of place, like somehow you don't belong.


Glass, cornetto♥

Har jag inte världens bästa syster som cyklade till kiosken och köpte glass till henne och mej?! Jo det har jag, jävligt god var den också!

Running from your problems is a race you'll never win.fjong ekel

Någon annan av mina bloggläsare som också har en sån där fjong i luggen?! HAHA, så himla fult, vet inte varför jag har så, det har väll gått av :o :( (Tänkte peka och kolla på den samtidigt haha ser efterbliven ut) Den väx typ inte ut heller, den vill typ vara hälften så kort :o haha då veet ni!!

Du är snygg


Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted.life if what you want it to be


aa

Ben & jerry's är överskattat fyfan.

wtf

Kommer bli pank om det fortsätter så här hela året ut :( Tänkte ju åka hem direkt efter skolan idag men inte vart de så eh. Gick med melinda och oliva på stan till frida slutade sen kom mamma in och då åkte jag till kusin min för att hon fyllde år käkade fett med tårta ♥
Men guuu vad jobbigt det är att åka till stan varje jefla dag. Men sånt är livet, skaffa jobb sen en lägenhet i stan. Hur bra hade inte det varit?!!!? 
& förresten det är verkligen inte likt mej att sitta vid datorn såhär lite!! Startade knappt datorn igår :o

Kan fan inte sova

Såhär pigg har jag typ inte varit på hela sommarlovet :) score

to be where I am

Nu ser ni att jag har ändrat bloggen. Blev ju lite bättre, det är ju typ roligare och läsa om designen är snyggare? Men hoppa inte av glädje och tro jag kommer blogga som förut för det ;) haha.

Boy, you are my dream. I'm not sure if i dreaming.

Fan vad sjukt att börja gymnasiet imorgon? Då är man ju ganska stor, och bara tre år kvar tills man står och skriker att man tagit studenten. Det är ju sjukt! Men känns bra att lämna husumskolan samtidigt som det känns jättetråkigt för det är där jag har spenderat 10 år :o
Men skolan blir ju roligare nu när man går en linje man verkligen tycker om och inte går bara för att man "måste".

Det som är osagt, stannar så.


Åker till frida nuuu

ska ba duscha och sånt skit, känns som det var miljarder år sen jag pratade med henne. Men de är bra, då brukar vi ha skit kul, LOL.
spana in tjejen,vilken sminkning ♥

*** ///// # DESIGN BY ELVIRA NYBERG # ///// # COPYRIGHT # ///// ***